Ben jij al bekend met de Coop-actie ‘Extraatje voor de club’? Nee, dan wordt het hoog tijd om hier verandering in te brengen.

Coop Van der Voort of Coop Vorden zo je wilt, heeft een actie waar je als vereniging (en iedereen die de vereniging een warm hart toedraagt) niet onderuit kan.

De actie

Gedurende de actie ‘Een extraatje voor de club’, die voor onbepaalde tijd duurt, ontvangt elke klant bij iedere tien euro besteding bij Coop Vorden één sponsorzegel. Er gaan vijftien zegels op een spaarkaart. Voor elke volle spaarkaart doneert Coop Vorden één euro.

Brievenbuskluisjes

In de winkel staan brievenbuskluisjes voor alle deelnemende verenigingen. Als klant bepaalt men welke vereniging of stichting men wil steunen. Ook kunnen volle spaarkaarten bij een contactpersoon van een vereniging ingeleverd worden als daar behoefte aan is die de kaarten vervolgens weer bij de Coop afgeeft. “Ook dat is mogelijk. Elke drie maanden willen we de ingeleverde spaarkaarten gaan uitbetalen. De uitbetaling vindt plaats bij minimaal vijftig ingeleverde spaarkaarten”.

 

Share This