De verkoop van ledenkaarten voor het komend seizoen gaat weer van start.

op zaterdag 25 november (11.00 tot 16.00 uur)

op woensdag 29 november (14.00 tot 17.00 uur)

en op zaterdag 2 december (11.00 tot 16.00 uur)

in de kantine van de ijsbaan aan het Hoge 41a.

Wij hebben hier GEEN pin-faciliteit, er kan enkel contant betaald worden. Door het invullen van een doorlopende automatische incasso bent u elk jaar verzekert van ledenkaarten en steunt u de ijsvereniging ‘door weer en wind’ .

Een ijsbaan hoort bij het dorp als de waardering van de winter als er geschaatst kan worden. IJs is gratis zou je denken. Maar veiligheid, verlichting en verzorging van de baan zijn dit niet. De ijsvereniging heeft jaarlijks vaste kosten, ongeacht of er wel of niet geschaatst kan worden.
Gelukkig kan dit gefinancierd worden uit de voorverkoop van ledenkaarten, vrienden van de ijsbaan Vorden en giften van o.a. “de Werf’. Ook Vordense ondernemers dragen bij door gratis materiaal te schenken dat nodig is voor onderhoud. Een prachtig voorbeeld om ons dorp een compleet en aangenaam te houden.
Door ledenkaarten in de voorverkoop aan te schaffen loopt u het risico een winter zonder voldoende vorst te treffen. Maar u steunt hiermee wel de vereniging in het voortbestaan, bovendien heeft een grote korting ten opzichte van losse kaartverkoop.
Het voortbestaan van de vereniging is afhankelijk van deze voorverkoop, zonder voldoende voorverkoop kunnen de vaste kosten niet betaald worden en de vereniging verdwijnen. Dat betekend dat er bij een vorstperiode geen ijsbaan meer is.

Vanaf dit seizoen bestaat er een enkelvoudige- en een gezins ledenkaart*.

Prijzen

Enkelvoudige ledenkaart: voorverkoop € 13,- Bij ijs aan de baan € 20,-

Gezins ledenkaart: voorverkoop € 25,- Bij ijs aan de baan niet verkrijgbaar!

De kaarten worden op naam uitgegeven en zijn dus persoonlijk.

Bij het afgeven van een doorlopende automatische incasso blijft u recht houden op bovenstaande aanbieding. Jaarlijks wordt dan in november de kosten voor de ledenkaart geint en vervolgens bij u thuis bezorgt.

Geef u op voor een ledenkaart of wordt ‘vriend van de ijsbaan’ (€ 10,-) en blijf de mogelijkheid van ijspret in Vorden ondersteunen.

We zijn bezig met het vernieuwen van onze website: https://www.ijsbaan-vorden.nl. Als dit gerealiseerd is zal het ook mogelijk zijn om hier uw ledenkaarten te bestellen.

Wij zien u graag op de voorverkoopdagen!!!!
*Geldend voor de leden van 1 gezin wonend op hetzelfde adres. Voor- en achternaam van de gezinsleden worden opgegeven bij aanschaf van de gezinskaart.

Share This