IJSVERENIGING VORDEN

VOORVERKOOP LEDENKAARTEN WINTER 2022 – 2023

VOORVERKOOP LEDENKAARTEN 

Een ijsbaan hoort bij het dorp, als de waardering van de winter als er geschaatst kan worden. IJs is gratis zou je denken, maar veiligheid, verlichting en verzorging van de baan zijn dit niet. De ijsvereniging heeft jaarlijks vaste kosten, ongeacht of er wel of niet geschaatst kan worden.

Gelukkig kan dit gefinancierd worden uit de voorverkoop van ledenkaarten, vrienden van de IJsbaan Vorden en giften van o.a. “de Werf’. Ook Vordense ondernemers dragen bij door gratis materiaal te schenken dat nodig is voor onderhoud. Een prachtig voorbeeld om ons dorp een compleet en aangenaam te houden.

KOOP EEN LEDENKAART EN STEUN DE IJSBAAN

Door ledenkaarten in de voorverkoop aan te schaffen loopt u het risico een winter zonder voldoende vorst te treffen. Maar u steunt hiermee wel de vereniging in het voortbestaan. Bovendien krijgt u een forse korting ten opzichte van de losse kaartverkoop.

Het voortbestaan van de vereniging is afhankelijk van deze voorverkoop! Zonder voldoende voorverkoop kunnen de vaste kosten niet worden betaald, zal de vereniging verdwijnen en is er geen ijsbaan meer in ons dorp.

Koop daarom nu al uw ledenkaart of gezinsledenkaart in de voorverkoop en steun ons!

De kaarten worden in december bij u thuis bezorgd!

LEDENKAART

Bestel nu alvast uw ledenkaart. Hiermee steunt u onze ijsvereniging en profiteert u van een mooie korting!

 

Automatische incasso

Met uw bestelling geeft u IJsvereniging Vorden toestemming (tot het moment dat u opzegt) om jaarlijks € 13,- van uw rekening te incasseren voor een ledenkaart. De ledenkaart wordt jaarlijks in december bij u thuis bezorgd.

Totaal: € -

 

 

 

GEZINSLEDENKAART *

Bestel nu alvast uw gezinsledenkaart. Hiermee steunt u onze ijsvereniging en profiteert u van een mooie korting!

Automatische incasso

Met uw bestelling geeft u IJsvereniging Vorden toestemming (tot het moment dat u opzegt) om jaarlijks € 25,- van uw rekening te incasseren voor een gezinsledenkaart. De gezinsledenkaarten worden jaarlijks in december bij u thuis bezorgd.

Totaal: € -

*Geldend voor de leden van 1 gezin wonend op hetzelfde adres.  Voor- en achternaam van de gezinsleden worden opgegeven bij aanschaf van de gezinskaart.

Share This